Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2009

Μεγάλος και στην πειθαρχική ο ΘΡΥΛΟΣ...

... κατ' αρχήν θέλω να τονίσω πως είμαι αντίθετος σε κάθε μορφή βίας και πολύ περισσότερο αντίθετος στο να "παίξω ξύλο" για την "πόρνη"(όπως είχε πει ο Οσιμ) μπάλα.

Δημοσιεύω παρακάτω ένα απόσπασμα που παραπέμπει στις "Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής για την 9η Αγωνιστική" από τη σελίδα της Superleague :

Αν κοιτάξει κανείς τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε όλες τις ομάδες θα ανακαλύψει πως ο Ολυμπιακός έχει τιμωρηθεί με ποσό που είναι από 75απλάσιο έως 2πλάσιο από τα ποσά που τιμωρήθηκαν, όλες οι υπόλοιπες ομάδες (ακόμη κι απ αυτό του Ατρόμητου που ήταν ο γηπεδούχος).

Φυσικά και δεν υπήρχε τιμωρία έδρας όπως ήθελαν οι λαχανοφυλλάδες η οποία θα είχε ως συνέπεια ΑΔΕΙΟ "ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" στο ντέρμπι που ακολουθεί με αντίπαλο τον πολυμετοχικό Ευρωπαίο πελάτη μας και σ αυτή την επιθυμία τους δε θα τους ικανοποιήσουμε.
Περιμένουμε λοιπόν στο ναό του ποδοσφαίρου τον πελάτη ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ για να τον αντιμετωπίσουμε με ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Γιατί ως γνωστόν Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΝΙΚΗΤΗ.

Θα πρεπε λοιπόν οι καλοί μας εδώ και χρόνια πελάτες να επιθυμούν να διεξαχθούν τα μεταξύ μας ματς "επί ίσοις όροις".

Γιατί οι μεγάλες ομάδες (και στα πρόστιμα όπως φαίνεται στην απόφαση της πειθαρχικής) απαντούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι στα γραφεία αθλητικών δικαστών !

Δεν υπάρχουν σχόλια: