Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό

Το σεντόνι το κουνήσαμε

Τι θα γίνει όμως αύριο ?
Θα μπουν στην κληρωτίδα άλλοι δυο "Σερίφηδες" για να καταφέρουμε (ίσως) να περάσουμε ως δεύτεροι? Γιατί με την εικόνα που είδαμε σήμερα μόνο ερασιτεχνικές ομάδες θα καταφέρουμε να αποκλείσουμε. Η ομάδα δείχνει εντελώς ασύνδετη και χωρίς ορθόδοξο τρόπο ανάπτυξης σε όσα παιχνίδια την έχουμε παρακολουθήσει φέτος. Σαφώς και η εικόνα που είδαμε σήμερα δεν μας ικανοποίησε καθόλου, όχι τόσο για το φτωχό 1-0 και το 47% κατοχής της μπάλας που κατάφερε να έχει στο Καραϊσκάκη μια ομάδα επιπέδου Σερίφ ...


... αλλά για το ότι απέναντι σε αυτή την ομάδα δημιουργήθηκαν ελάχιστες ευκαιρίες και αυτές οφείλονται μόνο στην ποιότητα που έχουν κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού σαν άτομα και όχι σε "αυτοματισμούς" ή σε οργανωμένες επιθέσεις.

Σίγουρα θα μπορούσε κάποιος να πει πως
άδικα γκρινιάζω γιατί ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ σημειώνοντας μόνο νίκες σε 4 αγώνες στα προκριματικά,
άδικα γκρινιάζω γιατί το αποτέλεσμα του 1ου αγώνα μας έδωσε το δικαίωμα να είμαστε τόσο "χαλαροί" στη ρεβάνς,
άδικα γκρινιάζω γιατί θα μου πάρει ο πρόεδρος ένα αριστερό χαφ και θα λύσει το πρόβλημα.

ΔΙΚΑΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ (θα απαντήσω) γιατί βλέπω πως το πρόβλημα δεν βρίσκεται φέτος στο ότι λείπει ο "αντιΤζόρτζεβιτς" ή και ένας ακόμη παίκτης (επιθετικός π.χ.), αλλά υπάρχει μια αλλαγή νοοτροπίας στην ομάδα που δεν της ταιριάζει, ή αν θέλετε δεν είναι αυτό που ονειρευόμαστε εμείς οι οπαδοί της και γι αυτό το σύνθημα "ΑΛΛΙΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ακούστηκε σήμερα έντονα.

Υ.Γ.1 Ο μικρός Κυριάκος (ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ) γιατί πρέπει να παίζει αμυντικό χαφ, σε μια θέση δηλαδή που δεν τη γνωρίζει το παιδί ?
Υ.Γ.2 Ο Λεονάρντο γιατί πρέπει να μετατραπεί σε αριστερό χαφ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: