Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Σοβαρός, Νέος και ωραίος

Σοβαρός από το πρώτο λεπτό (η φωτό από τους πανηγυρισμούς μετά το 1-0 είναι από το επίσημο σάιτ της ομάδας http://www.olympiacos.org) ...


... ο Ολυμπιακός με μια σύνθεση που λέει πως ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ για μάχη (και σ αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στον Τιμούρ Κετσπάγια) πήρε μια δίκαιη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που σαφώς ήταν κατώτερη. Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως φέτος είναι σαφώς ενισχυμένος στο κέντρο με Λεντέσμα Ντουντού και Μαρέσκα (που λίγο έλλειπε να σκοράρει μ ένα φοβερό σουτ λίγο έξω απ την περιοχή) και με τις προσθήκες των 2 παικτών που όπως φαίνεται θ αποκτηθούν (αριστερό χαφ, επιθετικός) θα είναι σίγουρα καλύτερος από πέρυσι.
Καλά δούλεψαν και τα άκρα με Ζαιρί και Λεονάρντο (έβαλε ένα πολύ όμορφο γκολ και σφράγησε τη νίκη), εντυπωσιακό ξεκίνημα φέτος για τον (παραλίγο τελειωμένο φέτος) Ραούλ Μπράβο, που είχε μόνο θετικές ενέργειες.

Δε χρειάζεται βέβαια να πετάμε στα σύννεφα με μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα σαν τη Σλόβαν, όμως σίγουρα η ομάδα δίχνει πως το περσινό πάθημα έγινε μάθημα.

Οι δυο φωτογραφίες παρακάτω είναι επίσης από το επίσημο σάιτ (http://www.olympiacos.org) της ομάδας λίγο πριν τα δυο γκολ της ομάδας από τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Λεονάρντο...


Δεν υπάρχουν σχόλια: