Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Ανακοίνωση ΜΑΤ

Ήταν φανερό εδώ και μέρες, είναι γεγονός εδώ και λίγες ώρες...


(από το http://www.nooz.gr)
(σύμφωνα μάλιστα με το nooz.gr είναι πολύ κοντά η συμφωνία και με τον Μέλμπεργκ)

(από το http://www.championsday.gr)

και...

... από επίσημα χείλη (http://www.olympiacos.org)

(και από το http://www.rovers.co.uk επίσημο site της Blackburn rovers)


ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ο ΜΑΤ ΝΤΕΡΜΠΙΣΙΡ


ο παίκτης που εξέθεσε (ευχάριστα για μας) τον Ερνέστο Βαλβέρδε στα λιγοστά λεπτά συμμετοχής του σε σχέση με την επιθυμία του αλλά και τις ικανότητες στο σκοράρισμα που έδειξε να διαθέτει.
Ο παίκτης που πήρε στην πλάτη του το ΘΡΥΛΟ στο συναρπαστικό τελικό του κυπέλλου.
Ο Άγγλος που αγάπησε την ομάδα τόσο γρήγορα και που δείχνει κάθε φορά που μιλάει για τον Ολυμπιακό πως έχει σκοπό να ιδρώνει τη φανέλα του σε κάθε ματς, αποτελεί χωρίς αμφιβολία μια μεγάλη μεταγραφή.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ που είναι ΝΕΟΣ, ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ, αλλά ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ, όπου βρεθεί κι όπου σταθεί δηλώνει πως είναι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΘΡΥΛΟ.

ΦΙΛΟΔΟΞΟΣ επίσης εμφανίζεται και ο νέος προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος σαφώς και θα πρέπει να έχει την ευκαιρία και την "πίστωση χρόνου" που είχαν στο παρελθόν οι προκάτοχοι του.

1 σχόλιο:

Efthymis είπε...

Να λοιπον που καναμε το 1-0 με τον Πολυμετοχικο ΑΟ... Μετα τους Ζαιρι Παρντο Νταρμπι ο Ολυμπιακος ολοκληρωσε πριν απο λιγο και την μεταγραφη του Μελμπεργκ... Ολα καλα... Αλλα.. Εμεις τι κανουμε? μεχρι τις 26 του μηνα πρεπει να ανανεωσουμε τα διαρκειας... Και σκεφτομαι εγω... Αν δεν παρουμε αριστερο χαφ και επιθετικο θα πεσει η π***** συννεφο... να παρω προκαταβολικα το διαρκειας ή να περιμενω και το πολυ πολυ να παρω αλλου στην πορεια? Ρωταω εγω τωρα....