Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Λεφτάααααααα Υπάρχουυυυυυυυυν

Ποιος είπε πως δεν υπάρχουν λεφτά ?
Απλά η ... κατανομή τους είναι ΑΔΙΚΗ !


Είναι δυνατόν να πληρώνεται ο ... Τόρες με 170.000 αγγλικές λίρες (197.302,66 €) για μια εβδομάδα όταν το εφάπαξ του αγωνιστή Φουκάκη για 120 μέρες προσφοράς στο έθνος είναι μόλις 170.000,00 € ?


ΑΙΣΧΟΣ !!!

Χαβίτο : "Αν με θέλουν να με ζητήσουν απ τον Ολυμπιακό"

"Εδώ ήρθα για να διασκεδάσω, αν με θέλουν να με ζητήσουν απ τον Ολυμπιακό"
Ο Χαβίτο με την άφιξη του στο αεροδρόμιο, επιβεβαίωση την μεταγραφή του στο ΘΡΥΛΟ σε συνέντευξη του στην Ισπανική "el depor" ...

Javito: "Si me quisiera quedar, el Dépor deberá hablar con Olympiakos"
 
 
 
"En el mes de julio empiezo contrato con Olympiakos y tengo que regresar a Atenas. Lo tenía hecho, pero me salió la oportunidad de venir aquí por cinco meses y dije, 'quiero disfrutar un poquito'. Si me quisiera quedar, deberían hablar con ellos. Vengo cedido, a ayudar lo máximo posible y ...
 
Άντε λοιπόν ... φάε καμιά παέλια στην πατρίδα κι έλα πίσω να σηκώσουμε κούπες με το ΘΡΥΛΟ !
Εκτός αν με την απόδοση σου αναγκάσεις τους Ισπανούς της De portivo να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να σε αποκτήσουν. 

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Δια χειρός Ερνέστο, εκτελεστής Φουστέρ, δημιουργός Ριέρα

Πέρασε κι απ το Βόλο ο ΘΡΥΛΟΣ έχοντας σε μεγάλη μέρα Ριέρα και Φουστέρ (εκτός απ το γκολ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2).


Ο ΘΡΥΛΟΣ σήμερα, παρουσία Μαρινάκη (στις εξέδρες και πάλι δίπλα στον Κοβάσεβιτς) αποφάσισε να απομακρυνθεί και να βλέπει τον αιώνιο πελάτη και πάλι από το +7 προσφέροντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο με ασταμάτητο πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο.

Τα στατιστικά του αγώνα όπως φαίνονται στην κεντρική σελίδα της σούπερ λιγκ, για άλλη μια φορά αποδεικνύουν την καθολική υπεροχή του ΘΡΥΛΟΥ όποια ομάδα κι αν αντιμετώπισε φέτος.


Βέβαια το blog μας, γνωστό για τις ευαισθησίες του με τον αιώνιο πελάτη, έψαξε και βρήκε τη λύση που του αξίζει και θα γλυτώσει κι εμάς από την ... ανάσα τους που προσπαθούν να μας "επιβάλλουν" να τη νιώθουμε, όχι με αγωνιστικό τρόπο, αλλά με πρωτοσέλιδες "απειλές" !

Οοοοο Εεεεε ...
Στο 7χώρι ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ !


(Θα βοηθήσει και στην ... αποκέντρωση)

Ο ΘΡΥΛΟΣ είναι παντού

9000 άρρωστοι στο Πανθεσσαλικό θα αποδείξουν και σήμερα αυτό που είπε χθες ο Μαρινάκης.

Πως

"Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ"


Οι συνθέσεις όπως εμφανίζονται στη σελίδα της σούπερ λιγκ


Και ο Μαρινάκης στην εξέδρα



Πάμε γερά !


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Έκλεισε Μιραλάς

Ο Μιραλάς θα είναι παίκτης του ΘΡΥΛΟΥ για τα επόμενα 3 χρόνια.


Η οψιόν ενεργοποιήθηκε και ο Βέλγος παικταράς θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα μας.στην προσπάθεια της κατάκτησης όλο και περισσότερων τίτλων. (Εδώ μπορείτε να δείτε όλο το δημοσίευμα)

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Η κομπίνα της μεταφοράς υπολοίπων καρτών

Μια ενδιαφέρουσα εξήγηση της ευκολίας με την οποία οι "καλές τράπεζες" μας διευκολύνουν με άρση των βαρών μας δίνει η παρακάτω δημοσίευση ...


Τραπεζικός εξηγεί την κομπίνα με τη μεταφορά υπολοίπου καρτών


Σίγουρα, όλοι μας έχουμε δει διαφημίσεις από τράπεζες, που μας προτρέπουνε να συγκεντρώσουμε τις οφειλές μας από διάφορα δάνεια και κάρτες σε ένα δάνειο ή μία κάρτα.

Μας δελεάζουν και...

 με μια .

μικρή περίοδο χάριτος ή μικρού επιτοκίου ... η συνέχεια
εδώ



(αναδημοσίευση από το http://anoixtomualos.blogspot.com/)


Ξέχασε να προσθέσει βέβαια ο "τραπεζικός" πως πλέον αυτά τα προγράμματα κυκλοφορούν από τις τράπεζες με απαραίτητη προϋπόθεση την προσημείωση ακινήτου για ίδια ποσά που σου είχαν ήδη δανείσει χωρίς προσημείωση. Άσε που πλέον το ολοένα και μεγαλύτερο "κλείσιμο της κάνουλας" έφτασε στο σημείο μέχρι και τον ... Αντώνη Ρέμο να φωνάξει "ΚΟΜΜΕΝΑ ΠΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ" τραγούδι που σας παρουσιάζω παρακάτω στην ... κλεμμένη έκδοση ανεβασμένη σε μια έκδοση πριν από ένα χρόνο στο youtube (δε φτάνει που μας έκλεψαν ... άργησαν να μας το πουν κι όλας).
 



Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Διαιτητής ολίγον ... δροσερός (Δε βγαίνει μάνα μου)

Το πρωί διαιτητής και το βράδυ ... τραβεστί !

Ο Valério Fernandes Gama είναι 32 χρονών και του αρέσει να έχει τη σφυρίχτρα στο στόμα, την τσαχπινιά στο μάτι και το βράδυ να δίνει το σόου του στις πίστες, όπως δήλωσε στην βραζιλιάνικη εφημερίδα "φόλα" (folha.com) ...


MINHA HISTÓRIA

VALÉRIO GAMA, 32

Eu descobri que era gay aos dez anos. Fui percebendo que não gostava de mulher. Brincava com meninos e sentia interesse por eles. Nunca contei para a minha família. Minha mãe já percebeu, meu pai até hoje é contra.
Comecei a me interessar por futebol assistindo aos jogos da Copa de 1994, nos EUA. Eu tinha 15 anos. Entrei no futebol pra ser goleiro. Eu era o terceiro goleiro de um time aqui da minha cidade... η συνέχεια εδώ

Τι να κάνει ? Δε βγαίνει μάνα μου !

Από τα παραπάνω βέβαια βγαίνει ένα συμπέρασμα !
Δείτε τη διαιτησία με άλλο μάτι, δείτε την πραγματικότητα στο Ελληνικό πρωτάθλημα και πετάξτε την καραμέλα της δήθεν παράγκας ειδικά όσοι υποστηρίζετε την ομάδα με τα λαχανί.
Ο ΘΡΥΛΟΣ φέτος παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και "πνίγει" με τα ασταμάτητο πρέσινγκ του τον κάθε αντίπαλο. Δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση και η διαφορά των 7 βαθμών θα παρακαλείτε σε λιγάκι να παραμείνει εκεί, για να μην πάθετε κρυοπαγήματα ! Τους υπεύθυνους για το φετινό σας χάλι θα τους βρείτε στις διοικήσεις των ομάδων σας (όσοι έχετε), στις τρέχουσες και σ αυτές που πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

ΩΣ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΚΟΥΠΕΣ

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας ...

... Γερμανός, τέσσερις Βολιώτες και δυο διαιτητές.
Ο Γερμανός ήταν λίγο ζωηρός και του άρεσε να παίζει με τα όπλα, ειδικά όποτε βλέπει ... τον Αλέξη.
Οι Βολιώτες ήρθαν με τσαμπουκά και διάθεση να κάνουν ... υπερπαραγωγή και τους γλέντησαν.
Όσο για τους διαιτητές ... ο ένας έχει λάθος στον τόνο στο όνομα του κι ο άλλος είναι γενικά ένα λάθος.

Για τους δυο διαιτητές δεν θα μιλήσω άλλο σήμερα, θα περιμένω (όπως εύστοχα παρατήρησε ο φίλος Σάκης από το fb) και "Όταν ο Κόντης θα κάνει παράπονα για την διαιτησία τότε και εγώ θα αναθεματίσω τον Κουκουλακη".

Το σίγουρο είναι πως σήμερα ο κύριος Κάκος ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ -7.



Και εδώ θα σταματήσω να μιλάω και απλά θα παραθέσω τα στατιστικά των δυο σημερινών αγώνων όπως εμφανίζονται στην κεντρική σελίδα της Σούπερ Λιγκ. Αφού τα διαβάσετε καλά και αναλογιστείτε την απόδοση των ομάδων που υποστηρίζετε αμολήστε τις μαϊμούδες σας.



Πάμε για τη δική μας Υπερπαραγωγή σε γκολ

Με τον καιρό στην Τρίπολη "Αραιη συννεφια την ωρα διεξαγωγης του αγωνα Αστερας Τριπολης-Ολυμπιακος.Η θερμοκρασια στους 7 βαθμους Κελσιου και η υγρασια 89%.Οι ανεμοι Δυτικοι μετριοι εντασης 5 Μποφωρ" σύμφωνα με το γνωστό μετερεωλόγο Babis και "υπο την επίρρεια της Πανσελήνου που έγινε 19 Ιανουαρίου και ήταν στον Καρκίνο 29 ° 27" σύμφωνα με την πασίγνωστη αστρολόγο Ιωάννα και με την ψυχολογία σε αρκετά υψηλά επίπεδα ο ΘΡΥΛΟΣ δίνει ακόμη μια μάχη με σκοπό να αλλώσει και την "Τριπολιτσά" (κλεμένο απ το μετερεωλόγο κι αυτό).


Τηλεοπτική κάλυψη από την αγαπημένη μας ΝΟΒΑ θα έχει ο σημερινός αγώνας χωρίς την παρουσία καπετανέων.

Υ.Γ. Να μην ξεχνιόμαστε για όσους επιθυμούν την Υπερπαραγωγή "Ήρθαν τα παιδιά απ το Βόλο" μπορούν να τη βρουν σε τρια σημεία :
     http://www.youtube.com/watch?v=GH3v9HWgxz0&feature=player_embedded
     http://thrilos-ole.blogspot.com/2011/01/blog-post_23.html
     http://www.facebook.com/video/video.php?v=1811817543341

Πάμε γερά σε λιγότερο από 5 λεπτά !

ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ Παληκάρια απ το Βόλο

Η http://thrilos-ole.blogspot.com production σε συνεργασία με τον εαυτό της και με τη συνδρομή της ΑεΚΟΥΛΑΣ σας προσφέρει το παρακάτω βιντεάκι.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΗΧΟ
Αφιερωμένο σ όλους όσους ψάχνουν τόσα χρόνια ευθύνες που θα μπορούσαν να τις βρουν στον καθρέπτη τους.



Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Τους ξεβράκωσαν ! Και τώρα ποιός θα φταίει ?

Μήπως ο Κόκκαλης ? Ο Μαρινάκης ? Ο Νικολαϊδης ? Ο Ντούσαν ?

Ένας Ολυμπιακός απ το Βόλο και ένας ίσως απ τους πιό αδικημένους έλληνας προπονητής ο Σάκης Τσιώλης ξεφτίλησαν σήμερα στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ φεύγοντας με το τιμητικό 0-4 !

Η παρακάτω φωτογραφία αφιερωμένη σε όλους όσους σήμερα και αύριο θα ψάχνουν τους υπεύθυνους για την κατάντια των ομάδων τους χωρίς να κοιτάζονται στον καθρέπτη τους για να δουν τα δικά τους σφάλματα.



Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Ήρεμα ήρεμα ... ήρθε ο "τρομοκράτης"

Στα ερυθρόλευκα ο Ραφίκ Τσεμπούρ (μας πληροφορεί το bam.gr)


Σύντομα όπως φαίνεται θα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ για τη μεταγραφή του πρώην παίκτη της ΑΕΚ, του οποίου την ποιότητα όλοι αναγνωρίζουν, για 6 μήνες με προοπτική ανανέωσης το καλοκαίρι.

Η ελπίδα όλων μας είναι οι "βόμβες" του να κατευθύνονται προς τα αντίπαλα δίχτυα και να μην γραφτεί στην ποδοσφαιρική ιστορία ως ένας ακόμη σπουδαίος παίκτης που κατέστρεψε την καριέρα του λόγω ιδιαίτερου χαρακτήρα !


Ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή


Ράφικ σε καλωσορίζουμε στο ΘΡΥΛΟ και περιμένουμε τα χτυπήματα σου.

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

To be continued ...

Έσπασε τα δοκάρια σήμερα ο ΘΡΥΛΟΣ και κατάφερε τελικά να ισοφαριστεί στο 83' από έναν μέτριο ΠΑΟΚ.


Φυσικά όποιος πίστευε ή πιστεύει πως η πρόκριση θα κρινόταν από σήμερα, μάλλον λάθος υπολογισμούς είχε κάνει. Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα σε ένα τέτοιο ντέρμπι και σ αυτό το τουρνουά ποτέ δεν είσαι σίγουρος πως δεν θα ανατραπεί στη ρεβάνς. Η συνέχεια λοιπόν του σημερινού 1ου ημιχρόνου θα διεξαχθεί στην τούμπα, που πιστεύω πως ο φετινός Ολυμπιακός μπορεί και θα πάρει την πρόκριση.
Δικαίως μίλησε για "έλλειψη τύχης" ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά τη λήξη του αγώνα, αλλά και για τη "δυσκολία να παίξεις σ έναν αγώνα που κάθε 2-3 λεπτά είχε και μια διακοπή για διάφορους λόγους".
Αν μπορεί κάποιος να "κρατήσει" κάτι από το σημερινό αγώνα είναι η εντυπωσιακή και πάλι εμφάνιση του Μοδέστο, που εκτός των άλλων ήταν και ο σκόρερ της ομάδας.

Η συνέχεια λοιπόν στην μπουγατσούπολη και ΣΤΟΧΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Η διαφορά στο "φάσκελο" και "Ο καπετάνιος στα δημοσιογραφικά"

Δεν του άρεσε το σχόλιο για τη φάση της "υποτιθέμενης" ανατροπής του Νίνη και έκανε ντου στα δημοσιογραφικά !

(Από το www.sport-fm.gr)


Και το σχετικό βίντεο για τον κύριο Μπιτσαξή ...




Έτσι ο αιώνιος πελάτης κατάφερε κι αυτή την εβδομάδα να διατηρήσει τη διαφορά στο ένα "φάσκελο".


Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

4-2 με ψυχή και τσαμπουκά στο 2ο ημίχρονο


Με ψυχή και τσαμπουκά ο ΘΡΥΛΟΣ απογοήτευσε τους φιλόδοξους πελάτες του και αύξησε τη διαφορά στους 8 βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός στο γεμάτο και πάλι Καραϊσκάκη και με πολλούς απόντες ήταν πολύ κακός στο 1ο ημίχρονο, είχε και την ατυχία να χάσει με αναγκαστική αλλαγή τον Κέβιν Μιραλάς στο 23', αλλά μπήκε μεταμορφωμένος από το 46'. Με ηγέτες τους Ριέρα, Πάντελιτς που σκόραραν από 2 φορές ο καθένας και τον Φετφατζίδη, που επίσης ήταν η σκιά του εαυτού του στο 1ο, κατάφερε να αντιδράσει άμεσα ακόμη κι όταν ο εξαιρετικός Πανσεραϊκός (που η θέση σου στη βαθμολογία δεν έχει καμιά σχέση με την ποιότητα του ως ομάδα) προηγήθηκε με 1-2 με τον πολύ καλό Γεωργιάδη, που σημείωσε και τα δυο γκολ.








Μια 17άδα για το +8

Με στόχο να "ξεπαγιάσει" στο -8 ο αιώνιος πελάτης στο Ναό του ποδοσφαίρου ο ΘΡΥΛΟΣ με 17 ετοιμοπόλεμους, αλλά με το 12ο στο πλευρό του όπως πάντα αντιμετωπίζει τον Πανσεραϊκό σήμερα στις 17:15 με ζωντανή μετάδοση (όπως πάντα στα εντός έδρας ματς) από τη ΝΕΤ και το woop.gr.


Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 17 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:
Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Ποτουρίδης, Λεάντρο, Γ. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Φετφατζίδης, Ρόμενταλ, Πάντελιτς, Ζαϊρί, Ριέρα, Φουστέρ, Μιραλάς.

Το πρόγραμμα πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής περιλαμβάνει άλλα 2 ματς για σήμερα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι αγώνες θα γίνουν αύριο Κυριακή.



Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Άνετη νίκη με σταθερή απόδοση

Ο ΘΡΥΛΟΣ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και κόντρα στην μαχητική Κέρκυρα των Μπάντοβιτς, Στολτίδη, Επστάιν, αλλά και του υπέροχου "Dimi" (Κωνσταντόπουλου), που έχουμε την τύχη να τον βλέπουμε φέτος στα Ελληνικά γήπεδα.
Με τους Πάντελιτς Μιραλάς Φουστέρ και Ριέρα σε κέφια πέρασε τη δυσκολία, σ ένα γήπεδο που όπως πάντα οι εξέδρα θύμιζε Καραΐσκάκη, χάρη στο αυτογκόλ του (πρώην παίκτη του πελάτη) Τσίγκα (που πρόλαβε τον Πάντελιτς) και το όμορφο γκολ του Μιραλάς μετά από φοβερή προσπάθεια του Πάντελιτς. 


Δείτε τα γκολ παρακάτω.


Στην κατακόκκινη Κέρκυρα με φόντο το +5

Με μεγάλη συμπαράσταση από τους χιλιάδες οπαδούς του ο ΘΡΥΛΟΣ σε μια ώρα αντιμετωπίζει την Κέρκυρα με φόντο το +5 από τον αιώνιο (πρώην) πολυμετοχικό πελάτη.


Στις 7 και μισή ξεκινά το παιχνίδι με τηλεοπτική κάλυψη από το NOVA 2.


Πάμε γερά

να μην αφήσουμε περιθώρια ελπίδας στον νεκραναστημένο με διάφορα "βοτάνια" πελάτη μας.

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Ολυμπιακός και Ηρακλής στο γεμάτο πιστούς Ναό

Το "προσκύνημα" συνεχίζεται και στο 2ο γύρο στο ναό του ποδοσφαίρου.
Ο ΘΡΥΛΟΣ αντιμετωπίζει τον Ηρακλή σ ένα ματς που έχει ξεκινήσει εδώ και 25 περίπου λεπτά.

Οι συνθέσεις όπως εμφανίζονται στη σελίδα της Super league :


Σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση από τη ΝΕΤ και ιντερνετική από το woop.gr (απ όπου και η παρακάτω εικόνα).
Παρών και το νέο απόκτημα της ομάδας (υπέγραψε σήμερα), ο 24χρονος αμυντικός Γιάννης Μανιάτης.

Τα στατιστικά του 1ου ημιχρόνου που έληξε με 1-0 με γκολ του Φουστέρ στο 32' όπως φαίνονται στο woop.gr.