Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού (Βόλου) στη Νέα Σμύρνη

Ο άλλος ο δικός μας ... απλά αυτοκτόνησε μέσα σε 10 λεπτά...


... και κατάφερε να χάσει ένα καθαρά δικό του ματς.

Στην κορυφή λοιπόν στο ξεκίνημα ένας Ολυμπιακός (του Βόλου) που πήρε τη νίκη μέσα στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, μαζί με τη Λάρισα (1-0 τον Ατρόμητο) και τον Ηρακλή.

Τώρα βέβαια είναι η ώρα που η ομάδα χρειάζεται την απόλυτη στήριξη απ όλους μας στην προσπάθεια της διοίκησης και του προπονητή για τη δημιουργία ενός συνόλου που τουλάχιστον θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, κάτι που έχουμε καιρό να δούμε. Τα αποτελέσματα θα έρθουν στην ώρα τους.

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Τα κεφάλια μέσα, ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ !!!

Άντε, τέλος τα μπάνια, ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΑΥΡΙΟ.

η παρουσίαση των 4 μεταγραφών της τελευταίας εβδομάδας (φωτογραφία από το www.olympiacos.org)

Στις 20:30 αύριο (ζωντανά απ τη NOVA) ο ΘΡΥΛΟΣ ξεκινά τη νέα χρονιά κόντρα στον Ηρακλή και αν όλοι είμαστε δίπλα στην ομάδα στο δύσκολο έργο που θα έχει και φέτος η επιτυχία είναι δεδομένη.
Στόχος σίγουρα είναι το ΝΤΑΜΠΛ (που πέρυσι με τα αμέτρητα λάθη το δωρίσαμε στον πράσινο πελάτη). Μεγαλύτερος στόχος όμως είναι η απόλυτη στήριξη σε διοίκηση και προπονητή απ όλους μας ακόμη και σε πιθανή γκέλα. Χρειάζεται υπομονή και πολή δουλειά για να δημιουργήσεις ένα σύνολο όσο καλό κι αν είναι το υλικό.

Ακολουθεί όλο το πρόγραμμα όπως εμφανίζετε στην κεντρική σελίδα της super league

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Η ποιότητα του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ είναι και δική μας υπόθεση !

Την είδηση όλοι την ξέρουμε ...



... στο Καραϊσκάκη ο αγώνας ΑΕΚ - ΝΤΑΝΤΙ


Μέχρι προχθές ο Ευρωπαϊκός αγώνας της ΑΕΚ με την ΝΤΑΝΤΙ ήταν στον ... αέρα λόγω της κατάστασης του χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ


Χθες οι πληροφορίες και τα ρεπορτάζ έλεγαν ... Περιστέρι ή Νέα Σμύρνη και τελικά μάθαμε πως ο αγώνας θα γίνει στη Νέα Σμύρνη, καθώς το γήπεδο του Περιστερίου κρίθηκε ακατάλληλο. Όλα αυτά πριν το γήπεδο καταντήσει κάπως έτσι


με το πρόσχημα (ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ !!!) ότι στο παρελθόν η ΑΕΚ δεν τακτοποίησε κάποιες οφειλές της που αφορούσαν παλαιότερη χρήση του γηπέδου της Νέας Σμύρνης κάποιοι σκέφτηκαν πως είναι προτιμότερο να καταστρέψουν το γήπεδο παρά να δημιουργήσουν νέα οφειλή !!! Πολύ σωστή σκέψη !!! Καλύτερα να μην έχεις κάτι, παρά να τους "έχεις στο χέρι" γι αυτό που έχεις.

Τελικά με την συγκατάθεση Μαρινάκη (Συγχαρητήρια για την εκλογή στην προεδρία της Super League), Κόκκαλη, Λαυρεντιάδη παραχωρείται ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ για να μην ξεφτιλιστούμε παραπάνω ως κράτος.

Ελπίζω αύριο το Καραϊσκάκη να επιστραφεί μετά τη λήξη του ματς ακριβώς όπως παραδόθηκε στους 300 + 300 οπαδούς της ΑΕΚ και της ΝΤΑΝΤΙ, γιατί αλλιώς πρέπει να αποφασίσουμε όλοι μας να μεταναστεύσουμε σε άλλο κράτος για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Σ ένα κράτος, που όταν έχεις την απαίτηση να έχεις αθλητικά κέντρα και γήπεδα για να έχεις ποιότητα στον αθλητισμό τότε κι εσύ με τη σειρά σου φροντίζεις να τα προστατεύσεις από κάθε βάνδαλο ακόμη κι αν είναι ο ... αδελφός σου.

Έχω πει πολλές φορές πως Η ΒΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ και πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Η κίνηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού να παραχωρήσουν το Καραϊσκάκη για το αυριανό ματς πρέπει να γίνει σεβαστή απ όλους μας και πρώτα απ όλα από εμάς τους ίδιους που αγαπάμε την ομάδα μας.

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Βαγγέλης Μαρινάκης, ο μόνος εργαζόμενος του δεκαπενταύγουστου !!!

Και τη στιγμή που το σύμπαν έχει παραλύσει, όλος ο κόσμος ήταν σε παραλίες σαν την παρακάτω ...


... υπήρχε ένας άνθρωπος στην Ελλάδα που δεν έκανε την ...


... πάπια !!!

Ούτε έψαχνε να βρει ποιος φταίει και ποιος δεν φταίει.

Με συνοπτικές διαδικασίες έκανε όλα τα χατίρια του Ερνέστο κι έφερε ότι ζήτησε ο Ισπανός με σκοπό να ξαναφέρει την ομάδα στην πρώτη θέση.

Με Νέμεθ (αυτόν που δεν ήθελαν οι πελάτες, όπως άλλωστε και τον Μέλμπεργκ πέρυσι) Φουστέρ, Πάντελιτς και σήμερα τον Ουρτάδο, παρέα με τον Ιμπαγάζα (που βγάζει μάτια), τον Ριέρα (παίρνει μπροστά σιγά-σιγά) και τους ΜΗ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ του περσινού ρόστερ (Ντιόγκο, Μαρέσκα είδαν πόρτα με τη σειρά τους, ο ένας δανεικός μήπως ξαναβρεί το μυαλό του που το ξέχασε σε κάποια μαγαζιά της νύχτας κι ο άλλος αγύριστος μιας και όπως φάνηκε ήταν ένας παίκτης που κακώς δαπανήθηκαν τόσα λεφτά για να αγοραστεί) και με τον σαφέστατα ακόμη πιο ορεξάτο Ερνέστο Βαλβέρδε ο ΘΡΥΛΟΣ θα γυρίσει ξανά στη θέση που πρέπει να βρίσκεται.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ !!!

Υ.Γ. Παρακαλείστε αγαπητοί πελάτες να μην αγοράζετε χλοοτάπητες απ' τις ... εκπτώσεις.

Δεν είναι δυνατόν να στείλουμε τους παιχταράδες μας σ αυτό το χάλι να σας ρίξουν την καθιερωμένη 4άρα !!!

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

ΟΣΦΠ-Ρόμα 5-1 (εικόνες από το Καραϊσκάκη)

Το ταμπλό έχει γράψει ένα σκορ που το έχουμε ξαναδεί απέναντι σε μεγάλη ομάδα επί Ερνέστο
5 γκολ στη Ρόμα ακόμη και στο ... τάβλι δεν είναι καθόλου κακό σκορ.



Η θύρα 23 ... φλεγόμενη στην έναρξη του αγώνα


Ο Ριέρα αποχωρεί τραυματίας καθώς μια από τις πολλές κλωτσιές των θυμωμένων Ρομέων τον πέτυχε. 5 γκολ μια Ιταλική ομάδα δεν τα τρώει έτσι χωρίς αντίδραση.

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Ernesto (Potter) Valverde


Ο Ernesto Potter έρχεται αύριο στην Ελλάδα.

Η θέληση υπάρχει, το υλικό είναι καλό και ακολουθεί κι άλλο από βδομάδα.

Όλα αυτά μαζί όμως ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ
αν στην πρώτη γκέλα ακουστούν οι πρώτες γκρίνιες !!!

Στήριξη λοιπόν απ όλους στο σχεδιασμό της νέας μεγάλης ομάδας μαζί με τον Ερνέστο που όλοι θέλαμε και που σίγουρα θα πρέπει να πιστωθεί ως ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το έργο θα είναι δύσκολο και η ομάδα μας χρειάζεται όλους μαζί.

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Ψυχραιμία παιδιά ...

... οι μεγάλες ομάδες δε χτίζονται μέσα σ ένα μήνα.



Και αν βάλουμε στο μυαλό μας όλοι την εικόνα που είδαμε από την ομάδα τη σεζόν που πέρασε, με φυσική συνέπεια την ... 5η θέση θα συμφωνήσουμε πως η κατάσταση ήταν τουλάχιστον άθλια.
Σαν "άρρωστος" γαύρος δεν μπορώ να μην είμαι κι εγώ απαιτητικός με την ομάδα.
Θέλω να σηκώνω κούπες, θέλω να βλέπω την ομάδα μου να παίζει μεγάλη μπάλα και να είναι ο άρχοντας του γηπέδου σε κάθε ματς. Ασφαλώς και δε μου άρεσε η εικόνα της ομάδας χθες, αλλά και στον πρώτο αγώνα με τη Μακάμπι. Ασφαλώς και υπάρχουν υπεύθυνοι για τις δυο τραγικές εμφανίσεις. Σίγουρα ο Λίνεν δε μας έπεισε πως μπορεί (άσε που το ... μπλοκάκι μας θύμιζε Σόλιντ απ την πρώτη μέρα). Επίσης ο Ντιόγκο με την συμπεριφορά του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων δε θυμίζει σε καμιά περίπτωση τον παίκτη που είδαμε όλοι μας την εποχή ... Βαλβέρδε. Και μιας και ανέφερα το όνομα του Ερνέστο δεν νομίζω πως θα πει το ΝΑΙ ούτε και σ αυτήν την πρόσκληση που όπως φαίνεται θα του γίνει (αν δεν έχει γίνει ήδη), επίσης καλό θα είναι να θυμηθούμε όλοι μας πως και στην εποχή Βαλβέρδε υπήρχε αποκλεισμός ανάλογου μεγέθους από την Ανόρθωση του προπονηταρά Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος δεν κόστισε τίποτα στον Ερνέστο. Στην εποχή Βαλβέρβε υπήρχε επίσης γκρίνια κατά τη διάρκεια της σεζόν, ώσπου κατέκτησε το νταμπλ και δικαιώθηκε από τις εξελίξεις. Αν τελικά έρθει ο Ερνέστο (πράγμα που δεν το πιστεύω αν και τον γουστάρω παρά τις ιδιοτροπίες του) ποιος ερυθρόλευκος φίλαθλος στη Γη έχει εξασφαλισμένη την επιτυχία για δεύτερη χρονιά ? ποιος πιστεύει πως θα σταματήσουμε την γκρίνια ?
Είναι μόνο ο Ερνέστο ή οποιοσδήποτε ανάλογος ή και καλύτερος προπονητής το πρόβλημα του Ολυμπιακού σήμερα ?
Υπάρχουν μάγοι ?
Κι αν υπάρχουν πόσα θέλουν να έρθουν ?
Και πόση πίστωση χρόνου είμαστε διατεθειμένοι να τους δώσουμε εμείς οι άρρωστοι οπαδοί ?
Για ποιους στόχους ?

Η θέληση υπάρχει από τη διοίκηση και αυτό φαίνεται. Χρειάζεται απλά προσοχή στις επιλογές και μια αποσαφήνιση των στόχων με ρεαλισμό και με βάση την εικόνα που παρουσιάζει σήμερα η ομάδα χωρίς ακρότητες και με διάθεση ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΧΡΟΝΟΥ απ όλους όσους αγαπάμε την ομάδα.