Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Test πετυχημένο...

... όχι δε μιλώ για τη δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη του ΘΡΥΛΟΥ σήμερα.



Για τα ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ λέω. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ! Κατάφεραν να μας βγάλουν έξω απ το γήπεδο για δέκα λεπτά χωρίς αιτία. Ακόμη τσούζουν τα μάτια μας.




Δούλεψε βέβαια και η ομάδα (ειδικά στο 2ο ημίχρονο) και με
τη βοήθεια του 12ου και πάλι και με σύνθεση που σίγουρα δε θα ξαναδούμε ποτέ (ποτέ μη λες ποτέ) κατάφερε να νικήσει τον Άρη.

Αξιοσημείωτη η εμφάνιση 3 παικτών που παρά το ότι δεν αγωνίστηκαν σε πολλά ματς φέτος έδειξαν πως δίκαια φορούν την ερυθρόλευκη και είναι έτοιμοι πάντα να δώσουν την ψυχή τους για την ομάδα. Τον έναν, που είναι Έλληνας δεν χρειάζεται να δυσκολευτεί κανείς να τον καταλάβει. Είναι αυτός που αποθεώνεται σε κάθε αγώνα, ο Τάσος Πάντος που δεν υπάρχει αγωνιστικό λεπτό του, που να μη σε συγκινεί. Ο Τάσος είναι ψυχάρα και παίζει πάντα για την ομάδα χωρίς να επηρεάζεται από τη μακρόχρονη απουσία του και φυσικά μέσα από την προσπάθεια αυτή έχει καταφέρει να μην υπάρχει ερυθρόλευκος οπαδός που να μην τον αποθεώνει όποτε του δοθεί η ευκαιρία. Πολλά μπράβο αξίζουν σήμερα και στον Ζεβλάκοφ που και αυτός δεν έχει πάρει πολλές ευκαιρίες φέτος, όμως είναι πάντα έτοιμος να προσφέρει ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ και χωρίς ανάγκη της ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ όποτε βρίσκει την ευκαιρία χρίζεται και σκόρερ. Όμως η έκπληξη της ημέρας ήταν ο ... Κόβατς ! ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ! Και μετά την απρόσμενη αποβολή του Πάρντο χρειάστηκε να προσφέρει κι αυτός.
... και μάλιστα τα κατάφερε μια χαρά, έχοντας και μια καλή απόκρουση στο ενεργητικό του.

Όπως καταλάβατε ... η σημερινή τελευταία αγωνιστική δεν είχε τίποτα διαφορετικό απ τις υπόλοιπες φετινές του ΘΡΥΛΟΥ. Αγχωμένη νίκη, με αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών (Ντιόγκο) και αποβολών (Πάρντο).

Πάμε τώρα, έτσι με μισή ομάδα (όπως όλη τη χρονιά φέτος) να παλέψουμε για τη 2η θέση μέσα από τα play off.

Μισή ομάδα αλλά με τον 12ο πάντα δίπλα και έτοιμο να βοηθήσει.

Επτά αγώνες παρακαταθήκη για μια νέα χρυσή δεκαετία

Ξεκινάει σήμερα για την ομάδα μια δύσκολη σειρά αγώνων που μπορεί να σημαίνει όμως κι ένα νέο ξεκίνημα για μια πορεία ανάλογη ή και καλύτερη αυτής που όλοι παρακολουθήσαμε τα τελευταία 14 χρόνια, με μόνο 2 χαμένα πρωταθλήματα.

Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την απόλυτη κυριαρχία του ΘΡΥΛΟΥ στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα χρόνια που πέρασαν, όπως και δεν μπορεί να χαρακτηρίσει επιτυχημένη τη φετινή χρονιά. Τα έχουμε ξαναπεί άλλωστε πως φέτος έγιναν πολλά λάθη τα οποία πρέπει να μην επαναληφθούν.

Σήμερα λοιπόν, αλλά και στα ματς που θα ακολουθήσουν σ ένα "τουρνουά" που ο Ολυμπιακός δεν έχει προηγούμενη εμπειρία ειδικά σε σχέση με τους 2 από τους 3 αντιπάλους πρέπει να δείξει πως παραμένει το "μεγάλο αφεντικό".

Ο λαός του θρύλου θα γεμίσει και πάλι το Καραϊσκάκης και θα είναι όπως πάντα ο 12ος παίκτης. Όσο για τους υπόλοιπους 11 βασικούς παίκτες του ανεξάρτητα απ το αν θα συνεχίσουν να βρίσκονται όλοι στην ομάδα την επόμενη χρονιά (μια και όπως δείχνουν όλα θα είναι χρονιά εκκαθαρίσεων) ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ, αλλά και να δώσουν τη δική τους απάντηση μέσα στο γήπεδο για την έντονη αμφισβήτηση και ίσως αν είναι τυχεροί να έχουν την τύχη να είναι μέλη μιας ομάδας που θα επαναλάβει τις επιτυχίες που είχε έως και πέρυσι.

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Ο Σωκράτης με τον Ερνέστο στου Ρέντη !!!


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ !!!

Ο Ερνέστο (ο οποίος μάλιστα άρχισε να δίνει και οδηγίες) μαζί με τον Σωκράτη έκαναν ξαφνικά την εμφάνιση τους στου Ρέντη (σε γνωστό λούνα παρκ) και παρακολούθησαν μαζί τμήμα των ασκήσεων τακτικής που εφαρμόζεται φέτος στον Ολυμπιακό.

Ενθουσιασμένοι εκτελούσαν (κάτω από τις οδηγίες Μπόζο-Νίνι για την ώρα) όλοι οι παίκτες, γεμάτοι πάθος και όρεξη για τη δύσκολη συνέχεια.

Εικόνες σαν την παραπάνω αλλά και αυτή που ακολουθεί εξασφαλίσαμε και σας παρουσιάζουμε σήμερα σε αποκλειστικότητα.


Άντε και του χρόνου να είμαστε καλά...

... και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !