Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Μη φύγετε ... έχει άλλα 20 στη σειρά


Φιέστα όπως μόνο αυτός ξέρει έκανε σήμερα ο ΘΡΥΛΟΣ.
Μόνο ψεγάδι το σκορ, για το οποίο όπως λένε πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να μας καταγγείλει στην ΟΥΕΦΑ αλλά και στην ΑΕΠΙ (γνωστή και ως Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας) καθώς έχει το copyright !

Την αποθέωση γνώρισαν όλοι οι παίκτες του πρωταθλητή, ενώ την τιμητική τους είχαν ο Αντώνης Νικοπολίδης που κρεμάει τα γάντια του φέτος, αλλά θα παραμείνει στην ομάδα από άλλο πόστο, ο Κέβιν Μιραλάς ως ο φετινός MVP αλλά και πρώτος σκόρερ της ομάδας, φυσικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε που θα συνεχίσει το έργο του και τη νέα χρονιά.
Απόλυτη δικαίωση για τον Νταβίντ Φουστέρ που έβαλε τα 2 από τα 6 σημερινά γκολ (το ένα μάλιστα ίσως να ήταν το καλύτερο φετινό της ομάδας μας, με καταπληκτικό σουτ λίγο έξω από την περιοχή.


Ο δωδέκατος παίκτης, ήταν και σήμερα παρών στο ναό του ποδοσφαίρου και παρά την ασταμάτητη βροχόπτωση παραληρούσε σε κάθε γκολ, αλλά πήρε και γεύση από κούπα καθώς ο τρελαμένος Πάντελιτς σκαρφάλωσε με σκάλα στην εξέδρα και τη μοιράστηκε μαζί τους για λίγα λεπτά.



Την ίδια στιγμή ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήρε το μικρόφωνο και φανερά συγκινημένος αφιέρωσε τον τίτλο στον πατέρα του Μιλτιάδη και έδωσε μια υπόσχεση, "γροθιά στο στομάχι" των αντιπάλων, πως ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ 20 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ να κατακτήσει με το ΘΡΥΛΟ !
Καλά να είμαστε να τα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί κι αυτά πρόεδρε !

Όπως μόνο εμείς ξέρουμε !
Και όπως παίκτες μεγάλης αξίας, σαν τον Ριέρα (που λούζει με σαμπάνια τον Μάρκο) τον Ιμπαγάσα, τον Μέλμπεργκ, τον Ρόμενταλ το πανηγύρισαν σήμερα.





Τα 6 γκολ του σημερινού αγώνα που προηγήθηκε της φιέστας





ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ
ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΙ ΜΑΓΙΚΟ !


Δεν υπάρχουν σχόλια: