Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΟΕ ΟΕ ΟΕΕΕΕΕΕ επιβεβαίωσε κι ο Καρεμπέ

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση "Ο βετεράνος πρώην άσος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, αλλά και Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Γαλλίας, κλήθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα τόσο από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όσο και από τον Ζινεντίν Ζιντάν με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες."


Ένας ακόμη μεγάλος ποδοσφαιριστής του πρόσφατου παρελθόντος, που είχε σημαντική προσφορά στην ομάδα μας, αλλά υπήρξε και συμπαίκτης του Ζιζού στην Εθνική Γαλλίας που σήκωσε την κούπα, ο Κριστιάν Καρεμπέ θα δώσει το παρών στο Καραΐσκάκη στις 14 του Δεκέμβρη.

Ακόμη δυο σχετικές με τον αγώνα ανακοινώσεις υπάρχουν στην κεντρική σελίδα της ομάδας μας, η μια αφορά την συνέντευξη τύπου, που θα παραχωρήσουν η UNDP και η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αύριο Τετάρτη στις 13:00 και η δεύτερη για τις πενήντα προσωπικότητες που στηρίζουν τον "8ο αγώνα κατά της φτώχειας" μια  "... ομάδα δράσης ανοιχτή και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ενώσουν τις δυνάμεις τους και άλλες προσωπικότητες για την επιτυχία του μεγάλου αυτού φιλανθρωπικού γεγονότος..." όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ενημέρωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: