Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Νέρι αλάνι ...


... καλώς ήρθες στο σπίτι σου και πάλι !
Πιο ώριμος πλέον και μετά την περιπέτεια στην Ουκρανία πιστεύω πως ο Καστίγιο μόλις βρει τη φόρμα του θα μπορέσει να "κρύψει" και πάλι τη μπάλα και να μας χαρίσει όμορφα γκολ όπως αυτό που θα δείτε όσοι δεν θυμάστε στο βίντεο που ακολουθεί ...



Νέρι αλάνι για πάντα στο λιμάνι !

Έτοιμος δείχνει και ο Λούα Λούα όπως λένε τα ρεπορτάζ να προσφέρει κι αυτός με την ταχύτητα του και την τεχνική του στη μεγάλη προσπάθεια του θρύλου (βιντεάκι με τη γκολάρα κόντρα στον πελάτη ακολουθεί για όσους δεν θυμούνται)






Ο κόσμος στο Καραϊσκάκη έχει ανάγκη από το θέαμα και την ουσία που και οι δυο τους μπορούν να προσφέρουν, αρκεί στο δεύτερο πέρασμα τους να βάλουν το κεφάλι κάτω και να παίζουν για την ομάδα μέσα απ την οποία μπορούν να καλύψουν όλες τους τις φιλοδοξίες !

Τα ρεπορτάζ μιλούν σήμερα και για επικείμενη συμφωνία με τον Ντάτολο της Νάπολι.

Όσο για το μεγάλο Λουτσιάνο Γκαλέτι ... οι ευχές όλων είναι για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα που τόσο αγάπησε για να νιώσει και πάλι τη μεγάλη αγάπη του κόσμου.
Για όσους επιθυμούν μια απ τις "ομάδες συμπαράστασης" στο Facebook για τον Γκαλέτι (πατήστε πάνω στην εικόνα για να γίνετε μέλος της ομάδας)

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ, ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: